Nov 082018
 

Nintendo Switch on saanut pitkän odotuksen jälkeen YouTube-sovelluksen. Siinä missä pelejä on saapunut laitteelle tiuhaan tahtiin, erilaisia sovelluksia Nintendon pelikonsoli ei ole kuitenkaan paljoa saanut. YouTuben tulo paikkaa kuitenkin nyt yhden aukon. Asiasta uutisoi The Verge.

Switchin YouTube-sovellus muistuttaa paljon palvelun äly-TV-sovelluksia ja on merkittävästi erilainen verrattuna tableteissa ja älypuhelimissa toimivaan sovellukseen. Nintendo Switchin YouTube-sovellus tukee kosketusohjausta, mutta komennot on suunniteltu enemmän Switchin ohjaimelle.

Nintendo Switchillä videoita voi katsoa parhaimmillaan HD-tarkkuudella, mutta ulkoiseen näyttöön liitettynä videot toistuvat myös Full HD -tarkkuudella. Switchin YouTube-sovellus tukee 360 asteen videoita.

Vaikka YouTube korjaa yhden puutteen, ei Nintendo Switchille ole vielä tarjolla esimerkiksi suosittua suoratoistopalvelua Netflixiä. Ennen merkittävien sovelluksien saapumista Nintendo Switch pysyttäytyy enimmäkseen pelilaitteena.

YouTube-sovellus julkaistiin Nintendo Switchille
Lähde: Mobiili.fi