Apr 232010
 


Lakkiaiset on kevään juhla, joka herättää minussa mukavia muistoja. Omat lakkiaiset ovat jo kaukana takana; niistä on aikaa vuosikausia, mutta Fredriksonin ylioppilaslakki on edelleen tallella ja erittäin hyvässä kunnossa.

Laadukas ylioppilaslakki on ylioppilaalle tärkeä hankinta, koska lakki on arvokas muisto tärkeästä juhlasta. Kestävä ylioppilaslakki on vuosien saatossa hyvä ystävä, koska se matkustaa omistajansa mukana myös vappujuhlissa.

Suomessa ylioppilaslakkeja valmistaa tai myy muutama laadukas yritys. Itselläni on kokemusta vain Fredriksonin ylioppilaslakista, jonka sain isältäni lahjaksi. Fredriksonin ylioppilaslakki on minun käytössäni kestänyt todella hyvin. Nyt myös netistä tilattava Fredriksonin ylioppilaslakki on suomalainen ylioppilaslakki, joka valmistetaan käsityönä Suomessa. Fredriksonin tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki.

Fredriksonin lakkivalikoimasta löytyy Wanha ylioppilaslakki, hienompi ylioppilaslakki, kaksoistutkintolakki ja muut valmistujaislakit, tupsuttomat ja tupsulliset mallit. Tilauksen hintaan kuuluvat lakki, lyyra ja säilytyslaatikko.

Fredrikson on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista ja maineikkaimmista hattutehtaista ja -merkeistä.