Nov 052018
 
Apple Watch Series 4.

Apple Watch Series 4.

Apple on julkaissut watchOS 5.1.1 -käyttöjärjestelmäversion tuetuille Apple Watch -kelloille. Uusi watchOS 5.1.1 -versio seuraa 30. lokakuuta julkaistua watchOS 5.1:tä, jonka Apple poisti nopeasti jakelusta vakavien ongelmien ilmettyä.

Osa käyttäjistä raportoi reilu viikko sitten watchOS 5.1 -päivityksen asentamisen jumittaneen heidän kellonsa näyttämään ainoastaan Apple-logoa. Jumittuneet Apple Watchit eivät reagoineet mitenkään esimerkiksi uudelleenkäynnistämisen yrittämiseen, vaan jatkoivat logon esittämistä jopa tuntien ajan – kunnes kellon akusta loppuu virta. Kaikkia watchOS 5.1:een päivittäneitä ongelmat eivät sentään koskeneet, vaan vain pientä osaa.

watchOS 5.1 -päivityksen sisältö oli lähinnä yleisiä virhekorjauksia ja toimivuusparannuksia, sillä se ei vielä sisältänytkään aktiivisena Yhdysvalloissa käyttöön otettavaksi odotettua EKG-sydänsähkökäyrämittausta, vaan se on tulossa vasta myöhemmin loppuvuoden aikana.

watchOS 5.1:n ja nyt myös uuden watchOS 5.1.1:n uudistuksia ovat esimerkiksi parannukset kaatumisen tunnistukseen, korjaukset Radiopuhelin-toimintoon sekä korjaus ongelmiin aktiivisuuspalkinnoissa.

watchOS 5.1.1 -päivitys on nyt ladattavissa.

watchOS 5.1.1 -päivitys on nyt ladattavissa.

watchOS 5.1.1 nyt ladattavissa Apple Watchille – edeltävä päivitys jumitti Apple-kelloja
Lähde: Mobiili.fi