Oct 292015
 

Google PlayUseat Googlen omat Android-sovellukset ovat saaneet päivitysten mukana uusia ominaisuuksia. Uudistuksia on nyt tarjolla ainakin Docs, Sheets, Slides ja Keep -sovelluksiin, 9to5Google kertoo.

Taulukkolaskentasovellus Google Sheetsin uusin päivitys auttaa käyttäjiä sisällön tarkastelussa. Sovellus piilottaa nyt automaattisesti työkalupalkit, jotta itse taulukot näkyvät paremmin. Samalla sovelluksen liittämistoimintoja on monipuolistettu.

Google Slides -päivitys taas lisää sovellukseen mahdollisuuden luoda hyperlinkkejä tekstistä ja kuvioista. Lisäksi sekä Slides että Docs saavat kyvyn ylä- ja alaindeksoida tekstiä.

Muistiosovellus Google Keep on näppärä työkalu, jolla voi luoda teksti-, kuva- ja äänimuistiinpanoja, erotella lappuja eri väreillä ja jakaa niitä kavereilleen. Lisäksi sisältö synkronoidaan automaattisesti eri laitteiden välillä. Piirto-ominaisuus sovelluksesta on kuitenkin tähän asti puuttunut. Nyt, uuden päivityksen myötä, Keep-käyttäjät voivat piirtää kuvia tai vaikkapa kirjoittaa nopeita muistiinpanoja käsin niin halutessaan.

Kaikki mainitut sovellukset ovat ilmaisia. Löydät Sheetsin, Slidesin, Docsin ja Keepin Google Playsta.

Google Keep

Google Keep

Vino pino Google-sovelluksia uudistui Androidilla
Lähde: Mobiili.fi