Oct 312016
 

logitech gamecase

Viime vuodet ovat olleet mobiilipelien kulta-aikaa ja erityisesti indie-puolelta on nähty monia mukaansatempaavia tuotoksia. Talven pimetessä kannattaakin poimia tunnelmaan istuva peli, sillä valinnanvarasta ei tänä päivänä ole puutetta. Olemme poimineet alle viisi minimalistista mobiilipeliä viimevuosilta, jotka ovat testaamisen arvoisia.

Thomas Was Alone

Loistavia arvosanoja saanut Thomas Was Alone keräsi muun muassa Metacritic-sivustolla keskimääräiseksi arvosanaksi 88 / 100. Tunnelmallinen sivulta päin kuvattu peli on saatavilla mobiililaitteiden lisäksi PC:lle ja konsoleille.

Last Horizon

Kärsivällisyyttä vaativa avaruusseikkailupeli Last Horizon on saataville niin mobiililaitteille kuin PC:llekin. Metacriticissä neljän arvostelun keskiarvo on 81 / 100.

The oO Game

Nopeatempoinen The oO Game tarjoaa klassisen reaktiopelin piirteitä hyvin mobiilimuotoon muuntuvassa formaatissa. Peli on saatavilla iOS:n, Androidin ja Windows Phonen lisäksi muun muassa Steamistä. Lisätietoja löytyy pelin omilta kotisivuilta.

Dolly

Kuvankaunis sivultapäin kuvattu Dolly tarjoaa tunnelmaa ja haastetta kokeneemmallekin pelaajalle. Indiepeli on saatavilla myös PC:lle.

Duet

Hieman The oO Gamen tapaan myös Duet tarjoaa nopeatempoista haastetta verrattain simppelillä perusidealla. Metacriticissä peli sai keskiarvosanan 79 / 100. Duet on saatavilla myös PC:lle.

 

Viisi minimalistista mobiilipeliä, joita ei kannata jättää välistä
Lähde: Mobiili.fi