Sep 162018
 
Pocophone F1.

Pocophone F1.

Yhdeksi vuoden 2018 yllättävimmistä älypuhelinuutuuksista noussut Xiaomin uuden Pocophone-sisarbrändin ensimmäinen älypuhelin, Pocophone F1, on käväissyt nyt myös YouTube-kanava JerryRigEverythingin tutussa kuritustestissä.

Pocophone F1:ssä mielenkiintoista on ennen kaikkea erinomainen hinta-tekniikkasuhde, sillä Suomessakin alle 390 euron hintaisessa älypuhelimessa on Qualcommin Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri, mittava 4 000 milliampeeritunnin akku, kookas 6,18 tuuman näyttö, 12 + 5 megapikselin kaksoistakakamera sekä edullisempanakin versiona 6 gigatavua RAM-käyttömuistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennusmuistia.

Edullisuus näkyy Pocophone F1:ssä muun muassa muovin käyttämisenä rakenteessa, kun tätä nykyä useimmat keskihintaisetkin älypuhelimet ovat alumiini- tai lasirakenteisia. Pocophone F1:n kestävyydessä muovirakenne ei kuitenkaan juuri näy: se selvittää taivutustestin ehjänä pysyen. Lisäksi luonnollisesti muovi materiaalina kestää myös pudotuksia lasia paremmin. Naarmuuntumiskestävyys muovilla on kuitenkin heikompi.

Kokonaisuutena Pocophone F1 onnistuu vakuuttamaan myös kuritustestissä.

Videolla: Xiaomin edullinen tehopuhelin Pocophone F1 kuritustestissä
Lähde: Mobiili.fi