Aug 182009
 

Päivät ovat vielä kohtalaisen lämpimiä, mutta syksyn tuntee tuulissa. Vapaa-ajan asuni ei enää ole minihame ja t-paita vaan ulkoiluasu, johon kuuluu hupputakki ja housut. Alkusyksystä kohtalaisen kevyt vapaa-ajan asu on juuri sopiva minulle, mutta huppu takissa on aina hyvä olemassa kylmältä tuulelta tai sadekuurolta suojaamassa.

Pinkki vapaa-ajan asu piristää kävelylenkkiä tai muuta liikuntaa. Minulla on pinkki tuulipuku ja lila ulkoiluasu. Kävelen paljon ja harrastan muutakin kuntoilua ja liikuntaa. Tahtoisin myös uuden vapaa-ajan asun, joka olisi pinkki.

Minun on vaikea löytää pinkkiä vapaa-ajan asua koossa 32, mutta Klingel-nettikaupasta löytyy kaunis ja yksinkertaisen tyylikäs naisten pinkki vapaa-ajan asu, josta on iloa monelle pinkin ystävälle. Pinkki asu, jossa värinä on myös laivastonsininen, käy hyvin myös urheiluasusta.

Vapaa-ajan asun pinkki takki on kätevä, koska siinä on huppu ja kaksi taskua. Asun helmassa ja hihoissa on ribbiresorit. Vapaa-ajan asun housuissa on kuminauhavyötärö. Pinkki vapaa-ajan asu on konepestävä. Tämä pinkki asu löytyy useassa eri koossa 38 – 50.