Jul 052016
 
Smart Glow -ilmoitusvalo kiertää takakameraa.

Smart Glow -ilmoitusvalo kiertää takakameraa.

Samsungin puhelimiin on tulossa uusi Smart Glow -ilmoitusvalotoiminto. Älykäs hehkuva valorinkula tulee löytymään puhelimen takakameran linssin ympäriltä.

Ensimmäisenä uusi Smart Glow on tulossa osana uutta edullisemman hintaluokan Galaxy J2 (2016) -puhelinta, josta SamMobile-sivusto on nyt julkaissut oheiset myös Smart Glow’n paljastavat kuvat.

Smart Glow tulee viestimään eri värein muun muassa saapuvista ja vastaamatta jääneistä puheluista ja viesteistä. Eri henkilöille voi myös odotusten mukaan määritellä eri värejä. Tämän lisäksi Smart Glow voi esimerkiksi kertoa alhaisesta akun varauksesta sekä myös avustaa otettaessa selfie-kuvia puhelimen takakameralla kertomalla kuvan olevan kohdistettu oikein.

Lisäksi Smart Glow’n tulevaisuuden odotetaan tuovan erikoisempiakin lisätoimintoja, kuten viestimisen puhelimen heilautuksen jälkeen värillä myös säätiedoista tai samaan yhteyteen voidaan yhdistää myös sykkeen mittaus yhdessä kameran kanssa.

Smart Glow voi tulla myöhemmin tänä tai ensi vuonna osaksi myös Samsungin huippuluokan mallistoa, kuten vaikkapa ensi keväänä odotettavaa Galaxy S8:aa.

Galaxy J2 (2016):n julkistuksen pitäisi tapahtua Intiassa myöhemmin tällä viikolla.

Samsung Galaxy J2 (2016) ei välttämättä saavu Suomen markkinoille.

Samsung Galaxy J2 (2016) ei välttämättä saavu Suomen markkinoille.

Uusiin Samsung-puhelimiin tulossa Smart Glow -ilmoitusvalo – tältä se näyttää
Lähde: Mobiili.fi