Apr 072018
 

Mobiili.fissä ovat avautuneet uudet Puhelinhaku– ja Puhelinvertailu-osiot, joiden tavoitteena on jatkossa helpottaa sopivan puhelimen löytämistä ja oikean ostopäätöksen tekemistä.

Uusi Puhelinhaku-toiminto mahdollistaa valitut tekniset kriteerit täyttävän puhelimen löytämisen kymmenien tai jopa satojen eri mallien joukosta. Tehokäyttäjille haku tarjoaa erilaisia hakukriteerejä erittäin kattavasti.

Puhelinhausta on helppo siirtyä vertailemaan jopa kolmen puhelimen teknisiä ominaisuuksia rinnakkain Puhelinvertailu-toimintoon.

Lisäksi tietokannassa mukana oleville puhelimille on myös omat sivunsa. Niiltä löytyvät puhelimen teknisten ominaisuuksien ohella hintatiedot Hinta.fistä, linkit arvosteluun ja artikkeleihin Mobiili.fissä sekä suomalaisia videoita puhelimesta.

Uuden puhelintietokannan tiedot puhelimista nousevat myös jatkossa esiin artikkelien yhteyteen kätevinä kompakteina tietolaatikoina.

Palaute tervetullutta

Olemme nyt avanneet uudet osiot ja toiminnot, mutta niiden kehitystyö on vasta alussa. Ajan kanssa Puhelinhausta ja Puhelinvertailusta on tarkoitus tehdä vieläkin paremmat. Suunnitelmissa on paljon lisätoimintoja ja parannuksia, joita uusiin osioihin tulee jatkossa päivityksinä tiheällä tahdilla.

Lisäksi uusissa toiminnoissa voi esiintyä vielä erinäisiä toimintavirheitä, joten jos törmäät bugiin tai vääriin tietoihin, olisi mahtavaa, jos raportoisit siitä palautelomakkeen kautta.

Samoin luonnollisesti tietokannastamme löytyvien puhelinten määrä tulee kasvamaan jatkossa. Uutuuksien ohella tietokantaan lisätään ajan myötä pikku hiljaa myös vanhempia puhelinmalleja. Toistaiseksi mukana on edustava kattaus Suomessa tällä hetkellä laajasti myytäviä puhelinmalleja.

Uudistettu navigaatio

Uusien osioiden myötä uudistimme täysin myös sivustomme yläreunasta löytyvän navigaation sekä päivitimme logomme. Uusi yläpalkki tarjoaa jatkossa helposti pääsyn uusiin Puhelimet-, Puhelinhaku- ja Puhelinvertailu-osioihin sekä pikahaun, jolla voi nopeasti etsiä puhelimia nimellä artikkelien ohella.

Meiltä on myös toivottu mahdollisuutta tilata ilmoitukset uusista artikkeleista. Sekin on tulossa mahdolliseksi aivan pian.

Uusi puhelinhaku ja puhelinvertailu avautuivat
Lähde: Mobiili.fi