Aug 292018
 
Diesel Full Guard 2.5.

Diesel Full Guard 2.5.

Fossil Group valmistaa älykelloja lukemattomilla eri brändeillä. Yksi niistä on Diesel, jonka alla on nyt esitelty toistaiseksi kookkain Googlen Wear OS -käyttöjärjestelmällä varustettu älykello, Diesel Full Guard 2.5.

Full Guard 2.5 on jatkoa alkuperäiselle Diesel-älykellolle, joka myös oli jo varsin kookas 48 millimetrin halkaisijallaan. Full Guard 2.5:n rungon halkaisija yltää 56 millimetriin.

Full Guard 2.5 sisältää myös NFC-lähiyhteyden Google Pay -maksuille (palvelua ei toistaiseksi tueta Suomessa), sykemittarin sekä sisäänrakennetun GPS-paikannuksen. Piirinä on tiettävästi yhä Qualcommin vanha tuttu Snapdragon Wear 2100, joskaan tätä ei ole erikseen vahvistettu.

Diesel Full Guard 2.5:n akun luvataan kestävän kaksi päivää täydellä latauksella. Ilmeisesti kookkaaseen kelloon mahtuu myös kookas akku.

Uutuuskello on tulossa saataville kolmena versiona: harmaalla rungolla yhdistettynä ruskeaan rannekkeeseen sekä mustalla rungolla yhdistettynä joko harmaaseen tai mustaan rannekkeeseen. Saataville kello on tulossa maailmalla lokakuussa. Suoraan Suomen markkinoille kello tuskin rantautuu. Hinnoittelusta ei ole myöskään toistaiseksi vielä mitään tietoa.

Uusi Diesel Full Guard 2.5 on toistaiseksi kookkain Wear OS -älykello – varustettu jopa 2,5 tuuman näytöllä
Lähde: Mobiili.fi