Apr 052019
 
ColorWare myy eri värisiä AirPods-kuulokkeita.

ColorWare myy eri värisiä AirPods-kuulokkeita.

Apple toi hiljattain toisenkin sukupolven AirPods-kuulokkeet myyntiin edelleen vain yhdessä ja ainoassa värissä eli valkoisena.

Muut yritykset tarjoavat kuitenkin AirPods-kuulokkeita myös väritettynä sellaisia niitä kaipaaville.

ColorWare tarjoaa yhteenlaskettuna 64 erilaista väriviimeistelyä, kun mukaan lasketaan matta- ja kiiltävät pinnat. Värejä voi myös sekoittaa valitsemalla esimerkiksi kummallekin kuulokkeelle oman värinsä ja eri värin vielä kotelollekin.

Toisen sukupolven AirPods-kuulokkeet langatonta latausta tukevalla kotelolla maksavat ColorWaren värittäminä 339 dollaria (noin 300 euroa) ja tavallisella latauskotelolla 299 dollaria (alle 270 euroa). Pelkkä langaton latauskotelo on saatavilla 129 dollarin hintaan (noin 115 euroa).

Lisäksi ColorWare myy myös erikoisversiota AirPods Retro, joka sisältää langattoman latauskotelon ja AirPods-kuulokkeet kustomoituna Apple IIe -tietokoneen tavoin ja Applen vanhan sateenkaarilogon väreillä painikkeessa. Näillä hintaa on 450 dollaria (noin 400 euroa).

ColorWaren AirPods Retro -kuulokkeet.

ColorWaren AirPods Retro -kuulokkeet.

Toimitusajat ColorWaren tilauksille ovat varsin pitkät, sillä toimituksia luvataan nyt vasta heinäkuulle. Suomeen tilatessa kannattaa myös huomata, että tuotteiden hinnan päälle tulevat ColorWaren verkkokaupan mukaan lähes 40 dollarin eli noin 35 euron toimituskulut. Lisäksi kuulokkeista saatetaan periä maahantuonnin yhteydessä arvonlisäveroa ja tullimaksu.

Toisen sukupolven AirPods-kuulokkeet on varustettu uudella Applen H1-piirillä ja tarjoavat sen myötä 50 prosenttia aiempaa enemmän eli kolme tuntia puheaikaa. Lisäksi uuden piirin avulla AirPods-kuulokkeet yhdistyvät myös kaksi kertaa nopeammin paritettujen laitteiden kanssa sekä tarjoavat 30 prosenttia pienemmän äänentoiston viiveen pelatessa. Ne tukevat myös kädet vapaana ilman kosketusta toimivaa Hei Siriä.

Langatonta latausta tukevaa koteloa voidaan ladata Qi-standardin mukaisilla langattoman latauksen alustoilla. Kotelon ulkopinnassa on LED-merkkivalo, joka kertoo kotelon akun varauksesta.

Suositushinta AirPods-kuulokkeille Applelta on 179 euroa tavallisella latauskotelolla ja 229 euroa langatonta latausta tukevalla kotelolla. ColorWaren kautta väritettynä kuulokkeille tulee lisähintaa siis ainakin noin satasen verran.

Uudet AirPods-kuulokkeet saa nyt 64 eri värissä ColorWarelta
Lähde: Mobiili.fi