Dec 242018
 
HMD on Nokia-puhelinten koti.

HMD:ltä on tulossa jälleen uusia Nokia-puhelimia.

HMD Globalin tuleva Nokia-älypuhelin on paljastunut Yhdysvaltain telehallintoviraston FCC:n testauksen yhteydessä. Nokia TA-1124 -puhelin on teknisten ominaisuuksien perusteella edullisemman luokan älypuhelin.

FCC:n testiraportista paljastuu, että tulevassa Nokia-puhelimessa on Qualcommin alemman keskiluokan Snapdragon 439 -järjestelmäpiiri. Sen tukena on kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia (LPDDR3) ja 32 gigatavua tallennusmuistia (eMMC 5.1). Muistien valmistajat ovat Samsung ja Kingston.

Nokia TA-1124:ssä on Innoluxin valmistama 5,99 tuuman kosketusnäyttö, jonka kuvasuhde lienee nykytrendin mukaisesti 18:9. Laitteen takapuolella on 13 + 5 megapikselin kaksoiskamera, kun taas omakuvat voi ottaa kahdeksan megapikselin kameralla.

Aiemmin FCC:n testeistä on paljastunut myös Nokia TA-1136 -puhelin. Uudet puhelinmallit voisivat olla vuoden 2019 versioita Nokia 2:sta ja Nokia 3:sta. Todennäköisesti HMD julkistaa uusia Nokia-puhelimia viimeistään Mobile World Congressissa, joka pidetään helmikuun lopulla.

Uuden edullisen Nokia-älypuhelimen tiedot paljastuivat viranomaisen kautta
Lähde: Mobiili.fi