Jan 222018
 

Kiinalainen Ulefone on varmistanut kehittelevänsä maailman mitä todennäköisimmin suurimmalla akulla varustettua älypuhelinta. Ulefone Power 3 Maxista kertoo Gizmochina.

Älypuhelimet ovat kehittyneet viime vuosina hurjaa vauhtia, mutta akun kapasiteetin kehitys ei ole ehkä aivan niin suuria harppauksia ottanut. Nyt tilanteeseen on tulossa muutos, kun Ulefone on tuomassa markkinoille 13 000 milliampeeritunnin akulla varustetun Ulefone Power 3 Max -älypuhelimen.

Toistaiseksi on tiedossa vasta akun koko, muut tekniset ominaisuudet ovat vielä hämärän peitossa. Todennäköistä on, että tuleva älypuhelin muistuttaa yhtiön edellistä Ulefone Power 3 -mallia, joka sekin sisältää varsin tuhdin 6 900 milliampeeritunnin akun. Muun muassa edeltäjämallista löytynyt kasvojentunnistukseen perustuva näytönlukitus lienee niin ikään tulossa Ulefonen uuteen puhelimeen.

Ulefone Power 3 Max julkaistaan hyvin suurella todennäköisyydellä yksinomaan Kiinan markkinoille, mutta tarkempia tietoja julkaisusta tai hinnoista ei toistaiseksi ole.

Ulefone lyömässä pöytään ennätyslukemat: 13 000 milliampeeritunnin akku älypuhelimessa
Lähde: Mobiili.fi