Mar 312018
 
UberRUSH-palvelussa tavarat liikkuivat autojen ohella myös polkupyörälähettien toimesta.

UberRUSH-palvelussa tavarat liikkuivat autojen ohella myös polkupyörälähettien toimesta.

Kyytipalveluistaan parhaiten tunnettu Uber jatkaa liiketoimintansa järkeistämistä. Viimeisimpänä kokeiluna lopetetuksi on joutunut UberRUSH-lähettipalvelu, joka toimi New Yorkissa, San Franciscossa ja Chicagossa. Asiasta kertoo TechCrunch.

Uber on vahvistanut aikovansa lopettaa RUSHin toiminnan kesäkuun loppuun mennessä.

Muutos on osa Uberin liiketoiminnan järkeistämistä uuden toimitusjohtajan Dara Khosrowshahin alla. Uberin tavoitteena on listautua pörssiin vuoden 2019 aikana, ja se pyrkii nyt eri toimin parantamaan liiketoimintansa kannattavuutta.

Merkittävimpiä Uberin peliliikkeitä ovat viime vuosien aikana olleet liiketoimintojen myynnit Kiinassa, Venäjällä ja viimeisimpänä laajasti Kaakkois-Aasiassa. Uber on saanut vastineeksi vähemmistöosuuden selväksi markkinajohtajaksi kullakin alueella kohonnesta kyytipalvelutoimijasta.

Kyytipalvelujen lisäksi Uber jatkaa UberEATS-ruokatoimituspalvelua. Se toimii jo yhteensä yli 200 markkinalla maailmanlaajuisesti yhteensä yli 100 000 ravintolan kanssa.

UberRUSH oli lähettipalvelu, jonka kautta oli mahdollista tilata eri tuotteiden toimituksia kaupungin sisällä eri kauppiailta. Näille UberRUSH tarjosi yhden kotiinkuljetusvaihtoehdon lisää.

Uber aikoo sulkea lähettipalvelunsa
Lähde: Mobiili.fi