Feb 122010
 

Tyttöjen verhot voi tarkoittaa melkein mitä tahansa. Teini-ikäisenä olisin protestina voinut ripustaa huoneeseeni vaikka minkälaiset verhot, mutta pikkutyttönä toivoin aina, että olisin saanut oikeat tyttöjen verhot eli tietysti prinsessaverhot niin ikkunaan kuin sänkyni koristeeksikin.

Perinteiset tyttöjen verhot ovat tavallisesti vaaleanpunaiset tai valkeat. Tyttöjen verhoissa on usein koristeena pinkit kukat tai sydämet.

Jos tyttösi on prinsessa, ja tytön huone on vailla tyttöjen verhoja, Patsy-verhoasetelma sopii koristamaan tyttöjen huoneen prinsessan sänkyä. Roosan väriset kukat valkoisella pohjalla tekevät verhoasetelmasta tyttömäisen sievän. Pinkki verhoasetelma on puuvillaa. Asetelmaan kuuluu kaksi verhoa ja kaksi tamppia.

Jotex on Ruotsin suurin kodinsisustustuotteiden ja koriste-esineiden postimyyntiyritys, josta löydät Patsy-verhoasetelman.

Patsy-kappakangas ikkunassa, samalla kukkakankaalla kuin verhoasetelma, luo lisätunnelmaa tyttöjen huoneeseen. Kukallisissa tyttöjen verhoissa on nostalgiaa.