Jun 102018
 

Twitterin logoTwitter päivitti hiljattain Windows-käyttöjärjestelmän sovellustaan uudenlaiseksi, ja totesi samalla tämän merkitsevän jatkossa 1. kesäkuuta alkaen Twitterin vanhempien sovellusversioiden toiminnan päättymistä. Kuukauden vaihduttua kesäkuuksi toiminta onkin päättynyt, kertoo All About Windows Phone -sivusto.

Twitterin uusi sovellus on rakennettu verkkosivumaisesti Progressive Web Apps -tekniikalla ja perustuu muun muassa Service Workers -toimintojen hyödyntämiseen. Sovellus on optimoitu Windows 10:n uudelle April 2018 -päivitykselle. Vanhemmista Windows Phone -puhelimista ei löydy näille tukea, minkä takia Twitter-sovellus ei enää niissä toimi. Lisäksi vanhojen sovellusversioiden tuen päättyminen koski puhelinten lisäksi myös täyttä Windows-käyttöjärjestelmää.

Windows Phone 8.1:n ohella Twitterin sovellus ei enää toimi Windows 10 Mobilella Fall Creators Updatea vanhemmilla versioilla.

Twitterin käyttöä Windows Phone -puhelimilla voi jatkaa Twitterin verkkosivun kautta tai tarjolla olevilla kolmansien osapuolten sovelluskehittäjien Twitter-sovelluksilla, kuten Tweetium, Peregrine, weeTweet, Fake Tweet ja mo Tweets.

Twitter toteutti kertomansa: kesäkuu tuli, sovellus lakkasi toimimasta Windows Phone -puhelimissa
Lähde: Mobiili.fi