Sep 202016
 

Samsung Galaxy Note7

Samsungilla on käsissään iso ongelma Galaxy Note7:n räjähtävien akkujen kanssa, mutta Kiinaa ongelma ei juurikaan ole koskenut. Valtaosa Kiinaan toimitetuista Note7-laitteista on varustettu ATL:n akuilla, kun taas räjähtävät akut ovat olleet peräisin Samsung SDI:ltä. Nyt Samsung ja ATL kuitenkin tutkivat Kiinassa sattunutta tapausta, jossa turvalliseksi arvioitu Note7 on syttynyt tuleen, kertoo BGR.com.

Tapaus sattui muutama päivä sitten, ja sekä Samsung että ATL ovat ilmoittaneet, ettei syttyminen ole johtunut akkuviasta. Molempien tutkimusten mukaan syttymissyynä on ollut ulkopuolelta tullut lämpö, mutta epäselväksi jää, onko kyseessä laitteen vai vain akun ulkopuolelta peräisin ollut lämpö. Samsung kertoo tapauksesta Kiinan verkkosivuillaan.

Älypuhelimien syttyminen tuleen esimerkiksi latauksen aikana on hyvin harvinaista, muttei mahdotonta, ja syttymisiä on tapahtunut kaikkien suurimpien valmistajien puhelimille. Epäselvää tässä vaiheessa on, kuinka turvallisena Note7:ää voidaan pitää, mutta nyt esille tullutta tapausta Kiinassa voitaneen toivottavasti pitää yksittäisenä tapauksena. Missään tapauksessa tilanne ei kuitenkaan näytä Samsungin kannalta hyvältä.

Turvalliseksi kuviteltu Samsung Galaxy Note7 syttyi tuleen – vika ei akussa
Lähde: Mobiili.fi