Oct 302015
 

The Walking Dead Next GamesThe Walking Dead: No Man’s Land on kotimaisen Next Games -pelistudion käsialaa oleva mobiilipeli. Virallisesta lisenssistä nauttiva peli on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille. Eräs TV-sarjan tähdistä, Norman Reedus, pääsi New York Comic Conissa tutustumaan peliin.

Reedus näyttelee The Walking Deadissa Daryl Dixonia. Hahmo löytyy myös Next Gamesin pelistä, jossa Dixon toimii eräänlaisena mentorina pelaajalle. Tapahtumatuottaja ReedPOPin YouTube-kanavalta löytyvässä videossa Reed tutustuu uuteen peliin ja kommentoi näkemäänsä. Löydät materiaalin artikkelin lopusta.

Videon otsikosta huolimatta Reed ei vaikuta kokeilevan pelaamista itse. Sen sijaan hän katselee muiden pelaamista kiinnostuneena ja kehuu moneen kertaan pelin näyttävän todella aidolta. ”Tämä vie minut takaisin kuvauspaikalle”, Reed toteaa. Samalla hän paljastaa, että itsensä näkeminen animoidussa muodossa on kummallista.

The Walking Dead: No Man’s Land julkaistiin Android-laitteille eilen. Aiemmin julkaistu iOS-versio on Next Gamesin mukaan menestynyt loistavasti maailmalla. Pelikehittäjä kertoo No Man’s Landin olleen ladatuin ilmaispeli 22 maassa. Ilmaispelien Top 10 -listoille peli on päässyt jopa 129 maassa.

The Walking Dead -tähti tutustui suomalaiseen mobiilipeliin – ”Tää näyttää niin aidolta”
Lähde: Mobiili.fi