Jan 022018
 

telegram logoVuodenvaihteen päivityksen myötä viestisovellus Telegram on saanut lukuisia uusia ominaisuuksia, joista monet ovat jo entuudestaan tuttuja muista viestisovelluksista. Päivitys tuo mukanaan muun muassa joukon uusia teemoja, mahdollisuuden lähettää pikavastauksia sekä tuen useammalle käyttäjätilille.

iOS-käyttäjille ensisijainen parannus on mahdollisuus valita neljän eri ulkoasun väliltä, joista osaa voi edelleen kustomoida muokkaamalla valitun ulkoasun värimaailmaa. Android-puolella suurin muutos puolestaan on lisätty tuki kolmelle eri puhelinnumerolle, joiden välillä voi vaihtaa sovelluksen sisällä. Huomionarvoista on, että oletuksena käyttäjä saa ilmoitukset kaikista tileistä, vaikka olisi kirjautuneena vain yhteen (ominaisuuden voi halutessaan poistaa Telegramin asetuksista). Sekä iOS- että Android-käyttäjät saavat uutuutena mahdollisuuden myös pikavastausten lähettämiseen.

Tarkemmin Telegramin uuteen päivitykseen ja eri versioiden eroavaisuuksiin voi tutustua Telegramin blogista. Blogin yhteydessä on julkaistu myös videoita uusien ominaisuuksien toiminnasta.

Telegramin teemaeditori.

Androidilla jo aikaisemmin nähty teemojen editointi tulee päivityksen myötä omana versionaan myös iOS:lle.

Telegramille jättipäivitys – lisää tuen teemoille, pikavastauksille ja usealla käyttäjätilille
Lähde: Mobiili.fi