Jul 132018
 

Adobella on jo valmiiksi runsaasti sovelluksia App Storessa.

Uutistoimisto Bloomberg kertoo Adoben suunnittelevan täyden Photoshopin tuomista iPadille. Julkistusajankohta ja tarkemmat tiedot ovat kuitenkin toistaiseksi arvailujen varassa.

Adobe on jo aiemmin tuonut riisutun Photoshop-version tableteille ja älylaitteille, mutta yhtiön tavoitteena on tarjota iPad-käyttäjille myös täysi Photoshop-kokemus. Tähän asti tabletilla on voinut lähinnä muokata ja restauroida kuvia, eikä niinkään työskennellä niiden parissa syvällisemmin. 

”Tavoitteenani on saada se [Photoshop] markkinoille mahdollisimman pian. On iso haaste tuoda koko Photoshop saataville iPadin kaltaiselle modernille laitteelle, mutta tavoitteenamme on päivittää tuotteemme nykyajan pilvessä toimivalle aikakaudelle”, kommentoi Adoben tuotepäällikkö Scott Belsky suostumatta kuitenkaan pukahtamaan suunnitelman tarkemmista yksityiskohdista.

Todennäköisintä on, että Adobe esittelee Photoshopin täyden version iPadille lokakuun MAX-konferenssissa. Varsinaista julkaisua voitaneen odotella vuoden 2019 puolella. Toistaiseksi on epäselvää, onko Photoshopin täysi versio tulossa vain iPadeille, vai myös iPhonelle sekä esimerkiksi muille tableteille.

Täysi Photoshop tulossa iPadille – ei kuitenkaan aivan vielä
Lähde: Mobiili.fi