Jun 292016
 

OnePlussan älykellohahmotelmat

Muutama viikko sitten kiinalaisen OnePlussan perustajajäsen ja toimitusjohtaja Pete Lau paljasti, että edullisilla huippupuhelimilla kulttimaineeseen noussut yhtiö ehti viime vuonna jo kehittää oman älykellon, mutta päätti lopulta jättää sen julkaisematta. Nyt toinen yhtiön perustajista, Carl Pei, on Twitterissä julkaissut luonnoksia siitä, miltä älykello olisi voinut näyttää.

Pein julkaisemassa kuvassa näkyy, kuinka kelloon ilmeisesti suunniteltiin helposti irroitettava kello-osa, joka olisi sallinut nopeat rannekkeen vaihdot. Kellotaulu on myös muodoltaan pyöreä. Twitter-viestissä Pei toteaa ”What could have been but never will be”, eli kello olisi voinut ilmestyä, mutta ei koskaan tule ilmestymään.

Kilpailu älypuhelinmarkkinoilla on kovaa, minkä vuoksi OnePlus päätti jättää kellon julkaisematta. ”Teimme suunnitelman valmiiksi, mutta päätimme tästä huolimatta hylätä laitteen”, kertoi Pete Lau haastattelussa. ”Meidän täytyy pysyä keskittyneinä.”

Kovasta kilpailusta ja keskittymisestä kertoo myös se, kuinka Lau pari viikkoa sitten OnePlus 3 -puhelimen julkaisun yhteydessä vahvisti, ettei viime vuonna julkaistu halvemman luokan OnePlus X -puhelin tule saamaan seuraajaa. Sen sijaan OnePlus aikoo panostaa enemmän omiin huippuluokan laitteisiinsa, eikä lähde enää kisaamaan halvassa hintaluokassa.

Tältä OnePlussan julkaisematta jäänyt älykello olisi voinut näyttää
Lähde: Mobiili.fi