Jul 032018
 

OnePlus harkitsi tuoreimmalle älypuhelimelleen monia värivaihtoehtoja.

OnePlus 6 julkaistiin jo, mutta pinnalle on nyt ponnahtanut uusia tietoja OnePlussan aiemmista prototyyppilaitteista. PCMagin julkaisemissa kuvissa nähdään esimerkiksi joukko villimpiä värivaihtoehtoja.

OnePlus suunnitteli hiljattain julkaistulle OnePlus 6 -älypuhelimelleen useampiakin värivaihtoehtoja, mutta tyytyi kuitenkin mustaan, valkoiseen sekä vastikään julkistettuun punaiseen versioon. Prototyyppikuvissa nähdään kuitenkin myös muita kirkkaita värejä, sekä useampivärisiä takakansia, joissa yhdestä väristä toiseen siirrytään sulavan saumattomasti. Samat suunnitelmat koskivat mitä ilmeisimmin myös aiemmin julkaistua OnePlus 5 -älypuhelinta.

Vastikään julkistettu punainen OnePlus 6 -älypuhelin.

Mielenkiintoisempaa lienee kuitenkin, että OnePlus harkitsi myös perinteisen 3,5 millimetrin kuulokeliitännän unohtamista viimeisimmän älypuhelimensa kohdalta, vaikka yhtiön toimitusjohtaja Pete Lau aiemmin vakuuttelikin kuulokeliitännän olevan olennainen osa OnePlussan älypuhelimia. Liitännättömiä puhelimia kehitettiin kuitenkin vahvistetusti prototyyppiasteelle saakka, vaikka niistä ei kuvia olemassa olekaan.

OnePlus 6 julkaistiin toukokuussa, ja kyseessä on jälleen huippuluokan älypuhelin useita kilpailijoitaan edullisempaan hintaan. Alla olevalla videolla esitellään OnePlus-älypuhelinten prototyyppejä, jotka kuitenkin kuopattiin lopullisen version tieltä.

Tältä näytti joukko OnePlus 6 -prototyyppejä – kuulokeliitäntäkin oli uhattuna
Lähde: Mobiili.fi