Aug 262018
 
LG V40 OnLeaksin julkaisemassa 3D-mallikuvassa.

LG V40 OnLeaksin julkaisemassa 3D-mallikuvassa.

LG:n tulevan, mahdollisesti jo ensi viikolla IFA-messujen yhteydessä julkistettavan V40 ThinQ -huippupuhelimen design on nyt paljastunut oheisissa OnLeaksin /Leaks-sivustolla julkaisemissa materiaaleissa.

Totuttuun tapaan OnLeaks-vuodoille materiaalit perustuvat CAD-suunnittelutiedostoihin, joiden perusteella materiaalit on luotu. OnLeaks on aiemmin osoittautunut erittäin luotettavaksi julkaisemiensa materiaalien suhteen. Uudet kuvat ovat jotakuinkin yhtäpitäviä aiempien väitettyjen aiempien V40-vuotokuvien kanssa, joissa oli myös epäilyttäviä piirteitä.

V40 tulee sisältämään kolme takakameraa sekä ilmeisesti myös kaksi etukameraa näytön yläreunan lovessa.

Kolme takakameraa on aiemmin älypuhelimissa nähty Huawein tuoreessa P20 Prossa. Siinä on yhdistetty tavallinen laajakulmavärikamera, Huaweille tyypillinen monokromikamera sekä 3x optisen zoomin tuova telelinssikamera. V40:ssä puolestaan aiempien huhujen mukaan tavallisen laajakulmakameran lisäksi LG:lle tuttuun tapaan superlaajakulmakamera. Kolmas kamera saattaa olla optisen zoomin mukaan tuova telekamera.

Lisäksi V40:ään odotetaan noin kuusituumaista OLED-näyttöä, Qualcommin Snapdragon 845 -järjestelmäpiiriä ja LG:n edeltävistä huippupuhelimista tuttuja muita ominaisuuksia. Liitäntänä laitteessa on USB-C:n lisäksi perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Tuttua on yhä myös ylimääräinen painike Google Assistantille V40:n vasemmalla kyljellä. Takaa lasipintaisen puhelimen odotetaan myös tukevan langatonta latausta.

Tältä näyttää LG:n uusi V40-huippupuhelin kolmella takakameralla – design paljastui kuvissa ja videolla
Lähde: Mobiili.fi