Feb 262018
 
Tällaista uutta iPhone-mallistoa KGI Securitiesin luotettava analyytikko Ming-chi Kuo on ennustanut syksylle. DigiTimesin raportti on nyt eri mieltä.

Tällaista uutta iPhone-mallistoa KGI Securitiesin luotettava analyytikko Ming-chi Kuo on ennustanut syksylle. Bloombergin raportti vahvistaa odotuksia.

Applen uusien iPhone-puhelinten julkistus on vielä useiden kuukausien päästä, mutta pikku hiljaa huhumylly tulevien uutuuksien ympärillä alkaa käynnistyä. Nyt Bloomberg on julkaissut raportin, josta paljastuu mahdollisesti joitain tietoja tulevista iPhone-puhelimista.

Tulevan OLED-iPhonen näytön koko olisi noin 6,5 tuumaa ja sen pikselitiheys vastaisi tämänhetkisen iPhone X:n näytön pikselitiheyttä. Joidenkin prototyyppien näytön tarkkuus on raportin mukaan 2688 x 1242 pikseliä.

6,5-tuumaisen iPhonen lisäksi Applelta odotetaan iPhone X:n kanssa samankokoista 5,8-tuumaista iPhonea OLED-näytöllä ja 6,1-tuuman iPhone olisi varustettu mahdollisesti LCD-näytöllä. Aiemmin jo KGI Securitiesin luotettava Apple-analyytikko Ming-chi Kuo kertonut, että iPhone nähdään kolmessa eri koossa. 

Bloombergin mukaan myös kultainen väri olisi palaamassa etupuolen peittäviin täysnäytöllisiin puhelimiin. iPhone 8 ja 8 Plus saivat kultaisen värivaihtoehdon, mutta iPhone X saapui markkinoille hopeisena ja harmaana.

iPhone olisi myös saamassa mahdollisesti ensimmäistä kertaa kaksi SIM-korttipaikkaa. Monissa Android-puhelimissa jo arkipäivää olevaa ominaisuutta ei ole vielä nähty iPhoneissa ollenkaan.

Tällaisia iPhone tulossa: kultaväri palaamassa – ensi kertaa tupla-SIM?
Lähde: Mobiili.fi