Aug 252018
 
Honor Play on varustettu kookkaalla 6,3 tuuman näytöllä.

Honor Play on varustettu kookkaalla 6,3 tuuman näytöllä.

Honorin 15. elokuuta Suomessa myyntiin tullut Honor Play -älypuhelin tarjoaa 349 euron hintaansa nähden erinomaisen teknisen kokonaisuuden.

Honor Play on varustettu kookkaalla 6,3 tuuman näytöllä, tehokkaalla kahdeksanytimisellä Kirin 970 -järjestelmäpiirillä, kattavilla ominaisuuksilla sekä suurella 3 750 milliampeeritunnin akulla.

Honor Playn loistava hinta-laatusuhde käy parhaiten ilmi, kun sitä vertaillaan kilpailijoiden huippupuhelimiin, jotka maksavat puolet enemmän tai pahimmillaan jopa kolminkertaisesti verrattuna Honor Playn kohtuulliseen 349 euron hintaan. Honor Play on näiden kilpailijoiden kanssa monessa suhteessa samalla viivalla tai jopa edellä huomattavasti edullisemmasta hinnastaan huolimatta.

Honor Play on suunniteltu erityisesti pelaamiseen sopivaksi älypuhelimeksi, mutta sopii mainiosti toki myös muuhun käyttöön. Pelaamiseen vauhtia tuovat Honor Playn kookas 6,3 tuuman näyttö sekä tehokas huippuluokan Kirin 970 -järjestelmäpiiri, jonka erikoisuutena on lisäksi tekoälylaskentaan suunniteltu neuroverkkolaskentayksikkö. Sitä hyödynnetään erityisesti myös Honor Playn kamerassa, joka osaa tunnistaa kuvauskohteet tekoälyn avulla ja valita käyttöön kullekin kohteelle optimoidut kuvasäädöt automaattisesti.

Honor Playn värivaihtoehdot mustan ohella Suomessa ovat sininen ja violetti.

Honor Playn värivaihtoehdot mustan ohella Suomessa ovat sininen ja violetti.

Pelaamista Honor Playlla avittaa myös sen GPU Turbo -toiminto, joka tehostaa pelisuorituskykyä tuetuissa peleissä Honorin itsensä mukaan jopa 60 prosentilla ja vähentää virrankulutusta 30 prosentilla.

Alla vertailluista puhelimista Honor Playssa rakenne on täysin alumiinia, mikä tekee siitä muita kestävämmän iskuja vastaan. Lisäksi Honor Playssa on vertailujoukon kookkain näyttö. Muiden vertailun puhelinten tavoin myös Honor Playsta löytyy takaa kaksoiskamera, mutta tarkkuuksissa ja toteutuksissa on eroja.

Kaikissa vertailun puhelimissa on sisäistä tallennusmuistia 64 gigatavua, mutta ainoastaan Honor Playssa tallennustila on laajennettavissa muistikortilla. Honor Play on lisäksi vertailun puhelimista ainoa, joka sisältää FM-radion. Lisäksi Honor Playn muita mainitsemisen arvoisia ominaisuuksia ovat kaksi SIM-korttipaikkaa (toinen jaettu muistikorttipaikan kanssa) sekä perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, joka joistakin puhelimista tätä nykyä puuttuu.

Akun kapasiteetiltaan Honor Play on vertailun paras, sillä muissa kapasiteetti on selvästi pienempi. Samanaikaisesti suuremmasta akustaan huolimatta Honor Play on myös vertaillun joukon ohuin puhelin.

Yhteenvetona Honor Play tarjoaa vakuuttavan kokonaisuuden 349 euron älypuhelimeksi, kuten alta löytyvä vertailutaulukko vahvistaa. Mikäli Honor Play kiinnostaa, kannattaa lukea tästä myös arvostelumme puhelimesta.

Honor Play
OnePlus 6

Apple iPhone X

Honor Play vs. kalliimmat kilpailijansa.

Honor Play vs. kalliimmat kilpailijansa.

Haluatko tietää enemmän Honorista? Vieraile Honorin verkkosivuilla

Tällainen on 349 euron Honor Play -älypuhelin – näin se pesee kalliimmat kilpailijansa
Lähde: Mobiili.fi