Jul 112016
 
Taksi Helsinki -sovellus iPhonessa.

Taksi Helsinki -sovellus iPhonessa.

Taksi Helsinki käynnistää kesäkampanjan, jonka tavoitteena on aktivoida taksin käyttöä hiljaisempina aikoina edullisemmalla hinnalla.

Taksi Helsinki -sovelluksen kautta 11.-29. heinäkuuta välisenä aikana arkisin maanantaista perjantaihin kello 10-14 Helsingin kantakaupungin alueella taksikyydin hinta on 10 euroa. Kampanjahinnan kerrotaan aktivoituvan, kun sovellukseen syöttää tilatessa myös päämäärän osoitteen.

Uusi Taksi Helsinki -sovellus julkaistiin kesäkuun alussa. Toistaiseksi sovellukseen kerrotaan rekisteröityneen yli 1 300 käyttäjää. Sovellus on nyt tarjolla iPhonelle App Storesta ja Windows-puhelimille niiden Kaupasta. Androidille sovellus on tulossa heinä-elokuun taitteessa.

Toisin kuin esimerkiksi laajemmin käytössä olevassa taksien Valopilkku-tilaussovelluksessa, on Taksi Helsingin uudessa sovelluksessa mukana myös maksaminen. Sovellukseen voi tallettaa kahden maksukortin tiedot, joiden myötä maksaminen käy automaattisesti matkan päätteeksi Uberin tapaan kätevästi ilman kortin tai käteisen kanssa säätämistä.

Uudella heinäkuun hintakampanjalla halutaan selvittää, miten paljon keskusta-alueella hinta vaikuttaa hiljaisena kesäaikana taksikyytien määrään. Etua laajennetaan kampanja-aikana mahdollisesti myös puhelimitse soittamalla tehtäviin tilauksiin. Lisäksi sovellukseen rekisteröityneille lupaillaan jatkossakin etuja, jotka liittyvät joko taksipalveluun, hintaan tai muihin lisäpalveluihin.

Kympin kyytikampanja on voimassa vain tällä Helsingin kantakaupungin alueella.

Kympin kyytikampanja on voimassa vain tällä Helsingin kantakaupungin alueella.

Taksikyydin saa nyt kympillä Helsingin keskustassa – mutta vain tiettyyn aikaan
Lähde: Mobiili.fi