Jun 272016
 
Uusin Honor 8 -teaserkuva.

Uusin Honor 8 -teaserkuva.

Metallinen ja tarjontaansa nähden edullinen Honor 7 on ollut hyvin suosittu älypuhelin niin Suomessa kuin maailmallakin. Odotetusti Huawei valmistautuu julkaisemaan laitteelle tänä vuonna seuraajan, jonka niskaan on nostettu kovia odotuksia. Yhtiö on jo aloittanut Honor 8 -julkistuksen kiusoittelun.

Huawei Honor 7

Viime vuonna julkaistu Honor 7.

Uudessa teaser-kuvassa Honor 8:n luvataan ”tavallisesta poikkeavaa kauneutta”. GizmoChinan mukaan myös aiemmat huhut ja kommentit ovat antaneet ymmärtää, että luvassa on näyttävä metallia ja lasia yhdistelevä älypuhelin.

Huawein julkaisema markkinointikuva ei paljasta enempää laitteen ominaisuuksista. Huhujen mukaan Honor 8 sisältää kuitenkin kovan luokan rautaa, kuten kahdeksanytimisen Kirin 955 -järjestelmäpiirin, neljä gigatavua RAM-muistia, jopa 128 gigatavua tallennustilaa ja 3200 milliampeeritunnin akun.

Näytön uskotaan pysyvän Honor 7:stä tutussa 5,2-tuuman ja 1920 x 1080 pikselin yhdistelmässä. Takakameran taas kerrotaan olevan Huawei P9:stä tuttu 12 megapikselin kaksoiskamera. P9-markkinointimateriaaleista tuttu kahden linssin muodostama oo-grafiikka onkin nähtävissä myös uudessa Honor 8 -kuvassa.

GizmoChina raportoi jo muutama päivä sitten, että Honor 8:n julkistuksen pitäisi tapahtua 5. heinäkuuta. Kun ottaa huomioon Huawein aloittaman Honor 8 -kampanjoinnin ja viime vuonnakin kesälle asettuneen Honor 7 -julkistuksen, tuntuu ennakkotieto varsin uskottavalta.

Suuria lupailevan Honor 8:n mainostus alkoi – Julkistus heinäkuun alussa?
Lähde: Mobiili.fi