Mar 312016
 

Yli 100 000 käyttäjään jo yltänyt suomalainen ravintoloiden maksu- ja kotiinkuljetuspalvelu Wolt on päivittänyt sovellustaan.

Woltin iOS-sovelluksessa päänäkymä on nyt jaettu kahdelle välilehdelle, joista oletusnäkymäksi on nostettu sijaintiin kotiinkuljetuksella tarjolla olevien ravintoloiden listaus, jossa osoitteenvaihdon mahdollisuus nykysijainnista on myös tuotu paremmin esiin. Lisäksi toisesta näkymästä ravintolat löytyvät edelleen kartan ja sijainnin läheisyyden perusteella.

Aluksi jonottamista lyhentäneenä maksupalveluna ravintolassa syödessä tai takeaway-tilauksia noutaessa toimineessa Woltissa kotiinkuljetus on ottanut vallan sen avauduttua viime vuoden kesällä. Nykyisin selvä enemmistö tilauksista on kotiinkuljetuksia.

Woltin kahdelle välilehdelle nyt jakautunut päänäkymä tuo kotiinkuljetuksen ja osoitteenvaihdon paremmin esille.

Woltin kahdelle välilehdelle nyt jakautunut päänäkymä tuo kotiinkuljetuksen ja osoitteenvaihdon paremmin esille.

Woltiin voi nyt lisätä maksukortin tiedot myös kameralla skannaamalla.

Woltiin voi nyt lisätä maksukortin tiedot myös kameralla skannaamalla.

Lisäksi Woltin iOS-sovelluksen versio 1.4 sekä Android-sovelluksen versio 1.42 tuovat uudistuksia myös maksukorttien lisäämiseen palveluun. Merkittävin muutos on mahdollisuus lisätä kortti skannaamalla sen tiedot kameralla. Tämän takia Wolt kertoo sovelluksen vaativan nyt myös kameran käyttöoikeuden, mutta toisaalta Android-sovelluksesta on samalla poistettu tarpeettomana oikeus piirtää sisältöä muiden sovellusten päälle.

Wolt tarjoaa kotiinkuljetusta jo yli 400 ravintolasta ympäri Suomea. Helsingissä, Turussa ja Tampereella toimii Woltin oma kotiinkuljetus laajasta ravintolavalikoimasta, minkä lisäksi Woltissa mukana olevista koko maan Kotipizzoista saa kotiinkuljetuksen ravintolan itse toteuttamana myös muualla.

Wolt-sovellus löytyy iPhonelle App Storesta ja Android-puhelimille Google Playsta.

Suosittu Wolt päivittyi – sopivien ravintoloiden löytäminen helpompaa
Lähde: Mobiili.fi