Oct 302015
 

The Walking Dead Next Games

Kotimainen Next Games julkaisi lokakuun alussa The Walking Dead -sarjaan perustuvan mobiilipelinsä. Menestystä ympäri maailmaa kerännyt zombiseikkailu julkaistiin ensin vain iOS-laitteille. Nyt peli on kuitenkin saapunut myös Androidille.

The Walking Dead Next GamesThe Walking Dead: No Man’s Land lupaa vinon pinon tarinatehtäviä, vuoropohjaisen taistelujärjestelmän sekä suuren määrän erilaisia hahmoja, jotka kehittyvät pelin edetessä. AMC:n kanssa yhteistyössä toteutetulla pelillä on käytössään virallinen lisenssi, jonka ansiosta luvassa on paljon TV-sarjasta tuttuja ympäristöjä ja hahmoja. Pelaajan oppaana zombimaailman saloihin toimiikin itse Daryl Dixon.

The Walking Dead: No Man’s Land on niittänyt julkaisunsa jälkeen menestystä ympäri maailmaa. Peliä on nähty iOS-latauslistoilla lukuisissa maissa, parhaimmillaan jopa listaykkösenä.

The Walking Dead: No Man’s Landin tuoreen Android-version löydät Google Playsta. iOS-käyttäjät taas voivat ladata pelin App Storesta. Peli on ilmainen, mutta sisältää sovelluksen sisäisten ostojen mahdollisuuksia.

Suomi-zombiseikkailu valtaa nyt Android-laitteet
Lähde: Mobiili.fi