Oct 032018
 

Sony Xperia L3.

Kolmen Sonyn älypuhelinuutuuden designit ovat paljastuneet kuvissa ja videoilla. Jo aiemmin nähdyn Xperia XA3:n lisäksi julkisuuteen ovat päätyneet nyt myös Xperia XA3 Ultran ja Xperia L3:n designit.

Sony Xperia XA3 Ultran designiä esitellään MySmartPrice-sivustolla, joka on julkaissut luottovuotaja OnLeaksin tekemät renderöinnit. Tämän hetken tietojen mukaan kyseessä on hieman paranneltu versio tulevasta Xperia XA3 -älypuhelimesta, joka niin ikään päätyi julkisuuteen hiljattain. Xperia XA3 Ultrassa on XA3:een verrattuna ohuemmat näytönreunukset sekä suurempi 6,5-tuumainen Full HD+ -näyttö 2160 x 1080 pikselin tarkkuudella ja trendikkäällä 18:9-kuvasuhteella.

Sony Xperia XA3 Ultra.

Xperia XA3 ja XA3 Ultra saattavat molemmat sisältää Qualcommin Snapdragon 660 -järjestelmäpiirin, mutta asiasta ei toistaiseksi ole varmaa tietoa. Se kuitenkin tiedetään, että molemmissa uutuuksissa on kaksoiskamera, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmäversio sekä hyvin todennäköisesti virtapainikkeeseen upotettu sormenjälkilukija.

Kolmas uutuus, Pricebaba-sivuston renderöintikuvissa esittelemä Sony Xperia L3, puolestaan sisältää 5,7-tuumaisen näytön HD+-tarkkuudella niin ikään 18:9-kuvasuhteella. Uutuus pitäytyy Sonyn uudessa tyylissä pyöreine kulmineen ja mukana on myös kaksoiskamera, toisin kuin edeltäjämalli Xperia L2:ssa. Perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä on edelleen mukana myös Xperia L3:ssa, ja kyseessä vaikuttaisi olevan pitkälti edeltäjämallin kaltainen älypuhelin tuoreemmalla teknologialla.

Sony Xperia XA3.

Sonyn voidaan odottaa esittelevän Xperia XA3:n, Xperia XA3 Ultran ja Xperia L3:n loppuvuodesta. Markkinoilla ne nähtäneen vuoden 2019 alkupuolella.

Sony Xperia XA3 Ultra.

Sony Xperia L3.

Sonylta tulossa useita uusia älypuhelimia: Xperia L3:n, XA3:n ja XA3 Ultran designit esillä kuvissa ja videoilla
Lähde: Mobiili.fi