Jul 242018
 
Sony Xperia XZ3:n design OnLeaksin yhdessä CompareRaja-sivuston kanssa julkaisemassa kuvassa.

Sony Xperia XZ3:n design OnLeaksin yhdessä CompareRaja-sivuston kanssa julkaisemassa kuvassa.

Sonyn tulevan Xperia XZ3 -huippupuhelinmallin design on paljastunut tutun vuotajan OnLeaksin yhdessä CompareRaja-sivuston kanssa julkaisemissa materiaaleissa.

OnLeaks-vuotojen tapaan myös Xperia XZ3 -vuoto perustuu CAD-suunnittelutiedostoihin, joiden perusteella tässä nähtävät materiaalit on luotu. OnLeaks tunnetaan erittäin tarkasti oikeaan osuneista paljastuksistaan. Xperia XZ3 on nähty jo aiemmin hämyisissä live-vuotokuvissa.

Xperia XZ3 voidaan julkistaa Sonyn tilaisuudessa 30. elokuuta Berliinissä IFA-messujen alla.

Aiempien tietojen mukaan Xperia XZ2:n tavoin puhelimessa olisi 5,7 tuuman näyttö 2160×1080 pikselillä eli 18:9-kuvasuhteella. Xperia XZ2 Premiumista puolestaan tuttua olisi keskeinen tekniikka, Qualcomm Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri ja 6 gigatavua RAM-käyttömuistia. Kuvan Xperia XZ3:ssa takakameroita on vain yksi, mutta lisäksi luvassa voi olla Xperia XZ3 Pro tai Premium Xperia XZ2 Premiumin tavoin väri-monokromikaksoiskameralla.

Xperia XZ3:n mitat ovat uuden vuodon mukaan 158,3 x 73,08 x 9,9/10,1 millimetriä. Sony on näin saanut ohennettua puhelinta hieman verrattuna edeltäviin Xperia XZ2 -malleihin. Takana sormenjälkilukija on myös sijoitettu alemmas. Materiaalien perusteella kulmistaan pyöristetty näyttö voi kaartua hieman laitteen sivureunoille.

Lisää kuvia on nähtävissä CompareRaja-sivustolla.

Sony Xperia XZ3 -huippupuhelimen design paljastui kuvissa ja videolla
Lähde: Mobiili.fi