Feb 172010
 

Sokerikko on kaunis astia ja koriste-esine. Muistan, kuinka jo pikkutyttönä ihailin mummon sokerikkoa. Ruusukuvioiset astiat ovat erityisen kauniita. Ruusuinen sokerikko on astia, josta tulee mieleen vanhan ajan romantiikka.

Sokerikko, jota koristavat vaaleanpunaiset ruusut, sopii täydellisesti minun pinkkiin keittiööni, jonka pöytää usein koristaa pinkki kattaus.

Pinkit ruusut ovat rakkauteni. Sokeria en itse käytä, mutta vieraita varten sokerikko on hyvä olla olemassa. Löytämäni ruusuinen sokerikko on niin kaunis, että sen voisi hankkia koristeeksikin. Ja sokerikkoon voi piilottaa vaikkapa karkit, jotka saa yöllä salaa popsia pieneen sievään suuhunsa. Täytyy vain varoa kilisyttämästä sokerikon kantta. Pinkki sokerikko on myös kaunis lahja ystävälle, joka rakastaa nostalgiaa ja kerää vintagea.

Sokerikon valmistaja on Kayene, jonka sisustustuotteet ovat suosittuja. Sisustaminen on helppoa ja edullista, kun vain vaanii tilaisuuksia. Sisustuskauppa.com on nettishoppailijan unelma, josta löytyy tämä romanttinen sokerikko.

Ruusut ja sokerikot vievät minut muistoissani mummolan kahvipöytään.