Jun 082018
 

Snapchat logo

Snapchat on tuomassa Friendmojinsa yleiseen käyttöön iOS-alustalla, kertoo 9to5Mac. Aiemmin Friendmojien käyttö on onnistunut vain Snapchat-sovelluksella.

Snapchatin kustomoidut Bitmojit, käyttäjän ja tämän valitun tuttavan sisältävät Friendmojit ovat tulossa käyttöön iOS:llä myös Snapchatin ulkopuolella. Näin ollen Friendmojien käyttö on pian mahdollista myös esimerkiksi iMessage-viestien yhteydessä.

Esimerkki Friendmojista.

Friendmojit ovat käytännössä lisättyyn todellisuuteen perustuvia kuvia tai muita kuvakkeita, joihin voi lisätä itseään sekä ystäväänsä esittävät itse suunniteltavat avatar-hahmot. Snapchatin päätös tuoda ne käyttöön myös sovelluksen ulkopuolella iOS:llä osuu sopivasti yhteen iOS 12:n esittelyn ja uusien Memojien julkistuksen kanssa.

Snapchatin Friendmojit ovat tulossa käyttäjille pikkuhiljaa, ja ne vaativat käyttöön Bitjomi-näppäimistön, joka on ladattavissa ilmaiseksi App Store -sovelluskaupasta. Mikäli Friendmojit ovat jo saavuttaneet oman älypuhelimen, ovat ne käytettävissä Bitmoji-näppäimistön oikeassa yläkulmassa löytyvästä hymynaamakuvakkeesta.

Snapchatin Friendmojit tulossa käyttöön myös sovelluksen ulkopuolella
Lähde: Mobiili.fi