Apr 042019
 

Snapchat logo

Snapchatin tarinat tekevät tuloaan osaksi muita sovelluksia, Snap ilmoitti Hollywoodissa järjestämässään tilaisuudessa. Jatkossa Snapchat-tarinoita voi jakaa ainakin Tinderiin.

Kasvua hakeva Snap on lisännyt perinteikkäät Snapchat-tarinansa osaksi sovelluskehittäjille tarjolla olevaa Snap Kit -pakettia. Sen avulla tarinat saa lisättyä osaksi kolmannen osapuolen sovellusta, kuten Tinder on jo vahvistanut tekevänsä. Lisäksi videopuhelusovellus Houseparty on ilmoittanut lisäävänsä tarinat osaksi sovellustaan.

Toistaiseksi on epäselvää, millä tavalla Snapchat-tarinat integroituvat osaksi esimerkiksi Tinderiä. Todennäköisintä lienee, että ne lisätään jollakin tavalla osaksi käyttäjäprofiileita, mutta tarkemmat tiedot ovat yhä hämärän peitossa.

Snapchat on kuitenkin luvannut, että ainakaan aluksi muiden sovelluksin tarinapäivityksiin ei lisätä mainoksia. Snapchat-tarinoita voidaan odottaa Tinderiin tulevana kesänä, Snap ja Tinder kertoivat.

Snapchatin tuleva Scan-alusta täydennetylle todellisuudelle.

Lisäksi Snapchat kertoi uudesta Scan-alustastaan, joka tuo täydennetyn todellisuuden entistä vahvemmin osaksi sovellusta. Scan integroi Snapchatiin muita sovelluksia, jotka tuovat kukin omat toimintonsa käyttäjien iloksi. Esimerkiksi GIF-sovellus Giphy täyttää näytön asiaan kuuluvilla Gif-animaatioilla, kun Snapchatin sisäisellä kameralla osoittaa oikean maailman esineisiin tai asioihin.

Snapchat-tarinat tulevat osaksi Tinderiä ja muita sovelluksia
Lähde: Mobiili.fi