Jun 282016
 

Samsung TouchWiz New Note Grace UX

Aivan hiljattain kantautui Kiinasta huhua, että Samsungin syksyn lippulaivapuhelin Galaxy Note7 olisi saamassa uuden ”Grace UX” -käyttöliittymän. ”Grace” ja ”New Note” ovat nähtävästi olleet työ- tai lempinimiä TouchWiz-käyttöliittymän uudelle versiolle, ja tuosta uudistuneesta ilmeestä on nyt saatu videomaistiaisia, kiitos italialaisen HD Blog -sivuston.

Videolla nähtävä TouchWizin uusi ulkoasu on ollut beta-testauksessa Kiinassa ja Koreassa Galaxy Note 5 -malleissa. Uusi ilme on entistä yksinkertaisempi ja selkeämpi, ja esimerkiksi ilmoitus- ja asetusnäkymiä on laitettu uuteen uskoon.

TouchWizin uuden ilmeen odotetaan saavan virallisen ensiesittelyn elokuussa esiteltävässä Galaxy Note7 -mallissa, mutta eräiden arvioiden mukaan myös esimerkiksi Galaxy S7 -mallit saattavat uuden ilmeen saada ohjelmistopäivityksen myötä.

Huhuttuja teknisiä ominaisuuksia tulevalle Note7:lle ovat iirisskanneri, 5,7-tuumainen 2560 x 1440 pikselin näyttö, Exynos 8893- tai Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri, 12 megapikselin Dual Pixel -takakamera, viiden megapikselin etukamera, 64 gigatavun sisäinen tallennustila, microSD-korttipaikka sekä IP68-luokituksen mukainen vedenkestävyys.

Samsungin tulevan Note7 -huippumallin uusi käyttöliittymä esiintyy videolla
Lähde: Mobiili.fi