Sep 022017
 

Samsungin toinen kaksoiskamerapuhelin Galaxy J7+ on nyt esitelty Samsungin Thaimaan verkkosivuilla, kertoo muun muassa GSMArena.

Galaxy J7+:n myyntintulosta Suomessa ei ole tietoa. Puhelin saattaa olla suunnattu vain valituille markkinoille esimerkiksi Aasiassa.

Samsungin ensimmäinen kaksoiskamerapuhelin on huippuluokkaan lukeutuva, täällä 1 029 euroa maksava Galaxy Note8, joka julkistettiin viime viikolla. Huomattavasti edullisemman Galaxy J7+:n kaksoiskamera eroaa merkittävästi Note8:sta.

Galaxy J7+:ssa on 13 megapikselin pääkamera f/1,7-aukolla. Toisen kameran tarkkuus on 5 megapikseliä ja aukon koko f/1,9. Galaxy Note8:ssahan molemmat kamerat ovat tarkkuudeltaan 12 megapikseliä sekä varustettu optisella kuvanvakaimella ja toinen tuo mukaan 2x optisen zoomin. Galaxy J7+:ssa toisen kameran pääasialliseksi tarkoitukseksi näyttää jäävän syvyysinformaation taltiointi, jonka ansiosta myös J7+ tukee Samsungin Live Focukseksi nimeämää boke-efektiä, kuvauskohteen taustan tyylikästä sumennusta.

Etukamera Galaxy J7+:ssa on tarkkuudeltaan 16 megapikseliä ja sen aukon koko on f/1,9.

Metallirakenteisen puhelimen muita ominaisuuksia ovat 5,5 tuuman Super AMOLED -näyttö 1920×1080 pikselillä, ilmeisesti Samsungin oma Exynos 7870 -järjestelmäpiiri yhteensä kahdeksalla suoritinytimellä, 4 gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua tallennusmuistia ja microSD-muistikorttipaikka sekä 3 000 milliampeeritunnin akku. Käyttöjärjestelmäversio on Android 7.1.1 Nougat ja mukana on myös Samsungin Bixby-virtuaaliavustaja.

Viime päivinä verkkoon on vuotanut tietoa myös Samsung C8:sta, josta on näillä näkymin tulossa Samsungin kolmas kaksoiskamerapuhelin. Galaxy C -sarjan puhelinten markkinat ovat myös yleensä löytyneet lähinnä Aasiasta, joten sekään ei välttämättä ole tulossa myyntiin täälläpäin. Itse asiassa Galaxy C8 vaikuttaisi olevan pitkälti sama puhelin samanlaisella kameralla kuin Galaxy J7+.

Samsungin toinen kaksoiskamerapuhelin julki
Lähde: Mobiili.fi