Apr 272016
 

Samsung Gear Fit 2 Gear IconX

Uudet vuotokuvat paljastavat, että Samsungin vuonna 2014 julkaisema älyranneke Gear Fit on saamassa seuraajan. Lisäksi tulossa on Gear IconX:ksi nimetyt langattomat nappikuulokkeet, jotka sisältävät pari mielenkiintoista jippoa.

Alkuperäinen Gear Fit oli kapealla 1,84-tuumaisella AMOLED-näytöllä varustettu älyranneke erityisesti kuntoilusta innostuneille. Gear Fit 2:ksi kutsuttu seuraaja muistuttaa edeltäjäänsä hyvin paljon, mutta tiettävästi sen näyttö kaareutuu hieman voimakkaammin ja istuu näin mukavammin ranteeseen. Lisäksi uutena ominaisuutena Fit 2 on saamassa oman GPS-paikannuksen, mikä parantaa sijaintitarkkuutta esimerkiksi lenkkeilykäytössä.

Toinen vuotokuvissa esiintyvä uutuus on Gear IconX, langattomat Bluetooth-yhteydellä toimivat nappikuulokkeet. Toisin kuin useimmat markkinoilta löytyvät nappikuulokkeet, IconX ei sisällä edes kuulokkeita toisiinsa yhdistävää johtoa, vaan ne ovat täysin langattomat. Muutamia muita vastaavia langattomia kuulokkeita on tosin viimeisten kuukausien aikana alkanut myyntiin ilmestyä.

IconX:n sanotaan olevan pölyltä ja kosteudelta suojattu musiikkilaite ja käyttäjänsä aktiviisuutta seuraava liikuntalaite. Kuulokkeet sisältävät Gear Circle -kuulokkeista tutun kosketusherkän ohjaimen sekä neljän gigatavun sisäänrakennetun tallennustilan musiikin tallentamista varten.

Gear Fit 2:n tai Gear IconX:n hinnasta tai julkaisuaikataulusta ei vielä ole tarkempaa tietoa.

Samsungin täysin langattomat nappikuulokkeet sekä Gear Fit 2 vuotokuvissa
Lähde: Mobiili.fi