Apr 032018
 
Samsung Gear Fit2 Pro.

Samsung Gear Fit2 Pro.

Samsung on julkaissut älykelloilleen päivityksiä, jotka muun muassa sujuvoittavat niiden toimintaa. Samsung Gear Fit2 -, Gear Fit2 Pro -, ja Gear S2 -malleille tuodut päivitykset tuovat lisäksi uusia ominaisuuksia.

Samsungin urheilullisempaan elämään tarkoitetut Gear Fit2 ja Fit2 Pro saivat päivitysten lomassa muun muassa uusia ominaisuuksia painonhallinnassa auttamaan sekä kunto-ohjelmia kontrolloimaan. Painonhallinta-osion avulla on vastaisuudessa helppo seurata poltettujen kalorien ja ruoan määrän suhdetta kulutustavoitteisiin, kun taas Fitness Program -ominaisuus mahdollistaa harjoitusohjelmien kontrolloinnin suoraan ranteesta. Aiemmin vastaavaan olisi tarvittu älypuhelinta, mutta päivitetty Gear Fit2 -malliston älykello kykenee nyt samaan.

Osiot painonhallinnalle ja kunto-ohjelmille.

Lisäksi Gear Fit2 ja Fit2 Pro saivat pieniä muokkauksia käyttöliittymäänsä, millä pyritään siihen, että niiden pienille näytöille saadaan mahtumaan enemmän sisältöä yhdellä kertaa. Päivityksen ansiosta esimerkiksi treeni-tilassa näytölle mahtuu nyt kolmen satsi haluttuja tietoja, kuten vaikkapa kellonaika, poltetut kalorit ja senhetkinen syke.

Lisätietoja päivityksestä on saatavilla Samsungin verkkosivuilta.

Samsung Gear S2

Vuonna 2015 julkaistu Samsung Gear S2 saa edelleen aktiivisesti päivityksiä.

Myös Samsung Gear S2 sai hiljattain päivityksen, jolla käyttäjille tarjotaan muun muassa enemmän fitness-ominaisuuksia sekä uusia kontrollimahdollisuuksia Gear VR:ää varten. Lisäksi myös Gear S2:n käyttöliittymää on hienokseltaan muokattu, valmistajan mukaan helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen.

Lisäyksistä merkittävin lienee multitreeniominaisuus, joka mahdollistaa suosikkiohjelman tai treenirutiinin aloittamisen helpolla pikavalinnalla. Lisäksi Gear S2 osaa nyt haluttaessa herätellä turhan kauan istumaan jämähtänyttä käyttäjää ja kehottaa tätä vaikkapa venyttelemään hitusen.

Samsung Gear S2:n päivitetty käyttöliittymä.

Lisätietoja Gear S2 -älykellon päivityksestä on saatavilla Samsungin sivuilla.

Molemmat Samsungin älykelloille suunnatut päivitykset ovat nyt ladattavissa Samsung Gear -älypuhelinsovelluksen kautta.

Samsungilta päivityksiä Gear S2:lle, Gear Fit2:lle ja Gear Fit2 Prolle
Lähde: Mobiili.fi