Apr 082019
 

Samsung kyltti logo

Samsung on ilmoittanut yhdistävänsä Galaxy J -sarjan osaksi Galaxy A -sarjaa. Aikaisemmin Galaxy J -sarja on toiminut Samsungin edullisempien puhelinten alustana, siinä missä Galaxy A -sarja on sisältänyt paremmista materiaaleista valmistettuja puhelimia, jotka ovat kuitenkin ominaisuuksiltaan ja hinnaltaan sijoittuneet Galaxy S -sarjan taakse.

Galaxy A -sarja sai alkunsa vuonna 2014, jolloin Samsung esitteli laadukkaammista materiaaleista valmistettuja keskihintaluokan puhelimia. Kuvassa vuoden 2015 Samsung Galaxy A5.

Uusia Galaxy A -sarjan puhelimia voi odottaa julkistettavaksi ylihuomenna, kun Samsung pitää lehdistötilaisuuden Bangkokissa, Milanossa ja São Paulossa. Luonnollisesti lehdistötilaisuus on seurattavissa myös verkosta.

Tämän vuoden uusista Galaxy A -sarjan malleista Galaxy A50 tuli myyntiin Suomessa maaliskuun lopussa. Galaxy A50:n lisäksi A-sarjaan on esitelty jo astetta kalliimpi Galaxy A70. Keskiviikon pääuutiseksi odotetaan uutta malliston Galaxy A90 -huippumallia. Myös halvemmat Galaxy A10, Galaxy A20 ja Galaxy A40 -mallit ovat olleet esillä ja julkistettu jo hiljaisesti yksittäisissä maissa.

Tähän mennessä Samsung on ollut uusien Galaxy A -sarjan mallien julkaisussa valikoiva myyntialueiden suhteen, mutta Galaxy J -sarjan poistuessa valikoimista voidaan useampia Galaxy A -malleja odottaa myös Suomen markkinoille.

Alla Samsungin julkaisema video Galaxy J -sarjan yhdistymisestä Galaxy A -sarjaan.

Samsung vahvisti: Ei enää Galaxy J -sarjan puhelimia – korvaajana laajentuva Galaxy A -mallisto
Lähde: Mobiili.fi