Feb 142018
 

Samsung julkaisi aiemmin tässä kuussa Android 8.0 Oreo -päivityksen Galaxy S8 -älypuhelimilleen. Nyt päivityksen jakelu on kuitenkin keskeytetty. Asiasta uutisoi 9to5Google.

Samsung on keskeyttänyt Android 8.0 Oreo -päivityksen jakelun sekä Galaxy S8:lle että S8+:lle. Varsinaista syytä päätökselle ei ole ilmoitettu, mutta yhtiö kertoo valmistelevansa paranneltua päivitystä, joka julkaistaan lähitulevaisuudessa. Älypuhelimensa jo päivittäneiltä käyttäjiltä tilanne ei vaadi toimenpiteitä.

Galaxy S8 -malleille Oreo-päivitys tuo mukanaan tavanomaisten uutuuksien lisäksi myös parannellun Samsung Experience -käyttökokemuksen. Siihen kuuluu uusia toimintoja, kuten esimerkiksi kuva kuvassa -ominaisuus, jonka lisäksi päivitys tarjoaa myös muun muassa uudistetut emojit.

Oreo-päivitystä testattiin onnistuneesti viime kuukausien aikana, ja uusi ohjelmistoversio julkaistiin ensin Saksassa, jonka jälkeen se tuli saataville myös esimerkiksi Intiassa.

Päivitetty kello 19.41: Poistettu tieto, ettei päivitys ehtinyt tulla saataville Suomessa. Päivitys ehti olla hetken tarjolla täälläkin. ///

Samsung keskeytti Galaxy S8 -puhelinten Oreo-päivitykset
Lähde: Mobiili.fi