Oct 242015
 
Samsung Galaxy S6 edge+

Samsung Galaxy S6 edge+

Samsung saattaa ottaa Applesta mallia huippupuhelimiensa julkistuspolitiikkaan, mikäli tuoreisiin huhuihin on uskominen. Kun tänä vuonna korealaisjätti julkaisi keväällä Galaxy S6:n ja kaarevalla näytöllä varustetun S6 edgen sekä syksyllä syksyllä isomman S6 edge+:n, saatetaan ensi keväänä nähdä S7 suoraan kahdessa eri koossa, eli perusmallina ja plus-versiona.

Samsungin kaareutuvilla näytön reunoilla varustetut edge-mallit ovat tänä vuonna saaneet paljon huomiota osakseen, ja SamMobilen raportoimien huhujen mukaan ensi vuonna esiteltävästä S7:stä ei tulekaan enää perinteistä suoralla näytöllä varustettua versiota. Sen sijaan sekä S6 edge että &6 edge+ saisivat seuraajat jo keväällä. Näin Samsung voisi niiden julkaisin jälkeen keskittyä paremmin syksyn Note 6 -mallin kehittelyyn.

Muissa huhuissa Galaxy S7:n on sanottu saavan iPhone 6s -malleista tutun voimakkaan painalluksen tunnistavan näytön sekä USB Type-C -latausliitännän. Lisäksi laitteesta on huhuttu tulevan kaksi eri suoritinta käyttävää versiota. Huhutut kaksi suoritinmallia ovat Samsungin oma Exynos 8890 sekä Qualcommin Snapdragon 820.

Samsung Galaxy S7 tulossa kahdessa eri koossa – ei lainkaan suoralla näytöllä varustettua mallia
Lähde: Mobiili.fi