Jun 302016
 

Samsung Galaxy Note7 etupaneeli

Samsungin tulevasta Galaxy Note7 -mallista alkaa olla jo kaikki tekniset yksityiskohdat selvillä. Viimeisimpänä Twitter-käyttäjä @OnLeaks sekä Android Authority paljastavat tulevan lippulaivan etupaneelin, joka muun muassa näyttäisi varmistavan iirisskannerin olemassaolon.

Jo aiemmin Evan Blass paljasti listan laitteen teknisistä ominaisuuksista, ja yksi mainittu ominaisuus oli juuri iirisskanneri. Nyt kuvissa nähdään rinnakkain keväällä ilmestyneen Galaxy S7 edgen sekä elokuussa ilmestyväksi odotetun Galaxy Note7:n etupaneelit. Note7:n paneelin yläosassa näyttäisi olevan tilaa niin etäisyystunnistimelle, etukameralle kuin iirisskannerillekin.

Samsung Galaxy Note7 etupaneeli

Note7:n etupaneeli on myös reunoiltaan kaareva, mikä tarkoittaa edge-näyttöä. Useiden huhujen perusteella Note7:stä ei olisi lainkaan tulossa suoralla näytöllä varustettua versiota, mutta myös suorasta versiosta on joissain yhteyksissä huhuttu.

Iirisskannerin lisäksi jo aiemmin vuodettuja teknisiä ominaisuuksia ovat 5,7-tuumainen (Android Authorityn mukaan 5,8-tuumainen) 2560 x 1440 pikselin näyttö, 12 megapikselin Dual Pixel -takakamera, viiden megapikselin etukamera, 64 gigatavun sisäinen tallennustila, microSD-korttipaikka sekä IP68-luokituksen mukainen vedenpitävyys.

Samsung Galaxy Note7:n etupaneeli vuotokuvassa – iirisskanneri tulossa
Lähde: Mobiili.fi