Apr 112018
 

Samsung J7 Duo -älypuhelin teknisine yksityiskohtineen tuli julkisuuteen tehtyään pikavisiitin korealaisyhtiön Intian verkkosivuilla. Kyseessä on budjettimalli, kertoo Phone Arena.

Edullinen J7 Duo sisältää 5,5-tuumaisen näytön, jonka tarkkuus, 720p, jättää toivomisen varaa. Takaa löytyy jo standardiksi käynyt kaksoiskamera 13 ja 5 megapikselin tarkkuuksilla ja selfieitä räpsitään puolestaan 8 megapikselin voimin. Sormenjälkilukija löytyy älypuhelimen kotinäppäimestä.

Sormenjälkilukija on perinteiseen tyyliin upotettu kotinäppäimeen.

J7 Duo julkaistaan Android 8.0 Oreolla Samsungin omalla käyttöliittymällä höystettynä. Puhelimen sisuksissa sykkii järjestelmäpiirinä joko Exynos 7884 tai 7885 1,6 gigahertsin kellotaajuudella. RAM-muistia on tarjolla 4 gigatavua ja muistikortilla laajennettavaa tallennustilaa 32 gigatavua. Kiinteän akun koko on 3 000 milliampeerituntia ja nimensä mukaisesti J7 Duossa on myös kaksi SIM-korttipaikkaa.

Hinta- tai saatavuustietoja ei toistaiseksi ole, mutta voitaneen olettaa että Samsung suuntaisi J7 Duolla kehittyville markkinoille, eikä näin ollen toisi tuoreinta malliaan Suomeen.

Samsung Galaxy J7 Duo julki – halpa kaksoiskamerapuhelin
Lähde: Mobiili.fi