Apr 282010
 


Puutarha ja piha kiinnostavat omakotitalon asukkaita aina. Pihalla ja puutarhassa on kaikkina vuodenaikoina jotakin kunnostettavaa. Myös kerros- ja rivitaloissa puutarha ja piha ovat tärkeitä asumisviihtyvyyteen vaikuttavia asioita. Pihan ja puutarhan hoito innostavat ulkoilemaan. Kevät puutarhassa valmistaa kesään, jolloin puutarha kukkii kauneimmillaan.

Pihasuunnittelu, puutarhan kukat, taimet, siemenet, hyötykasvit, kompostointi sekä monet muut pihan ja puutarhan hoitoon liittyvät asiat saavat nauttimaan luonnon kauneudesta sekä ulkoilusta omassa puutarhassa ja pihapiirissä.

Netti tarjoaa myös tietoa ja käytännön ohjeita puutarhan ystäville. Puutarha.net on laadukas puutarhasivusto, josta löytyy puutarhaan ja pihanhoitoon liittyvät laatulinkit ja vinkit. Puutarha.net on laaja tietopankki, josta löytyvät artikkelit ja selkeät ohjeet puutarhanhoitoon ja esimerkiksi pihan rakenteisiin. Sivusto on erittäin monipuolinen ja laaja puutarhaihmisen aarreaitta, jossa käydään myös puutarha-keskustelua.

Puutarha.netistä löytyy myös verkkokauppa, josta voit tilata kukkien siemenet ja erilaisten muiden koristekasvien siemenet. Myös mausteiden, vihannesten ja yrttien siemenet voit tilata Puutarha.netin verkkokaupasta. Ravinteet ja puutarhatyökalut voit myös hankkia samalla kertaa kätevästi netistä.

Iloa puutarhan ja pihan hoitoon!