Apr 162018
 

Razerin, Black Sharkin ja ZTE:n tulevan jatkoksi myös Asus tulee julkistamaan pelipuhelimen. Asuksen toimitusjohtaja Jerry Shen on kertonut haastattelussa astig.ph:lle, että yhtiöltä voidaan odottaa pelipuhelinta. Muuta tulevaan puhelimeen liittyvää Shen ei paljastanut.

Asus on suuri tekijä pelitietokoneiden puolella ROG-mallistollaan, josta löytyy niin kannettavia tietokoneita kuin pöytätietokoneita. On siis hyvin todennäköistä, että Asuksen pelipuhelin saisi mukaansa ROG-brändin.

Pelipuhelimet eivät sinänsä eroa tavanomaisista älypuhelimista suuresti, mutta ne pakkaavat tietenkin sinäänsä paljon tehoa ja normaalisti joitakin erottavia asioita. Esimerkiksi Razer Phone -pelipuhelimessa on kovien tehojen lisäksi 120 hertsin virkistystaajuutta tukeva näyttö ja laadukkaat stereokaiuttimet. Black Shark -pelipuhelimessa on taasen antennit suunniteltu niin, etteivät verkkoyhteydet häiriinny puhelinta kahdella kädellä pideltäessä ja puhelimen kylkeen myydään tattiohjaimen tuovaa lisäosaa.

Asuksen tuleva pelipuhelin ei välttämättä teknisesti eroa juurikaan sen tänä vuonna esitellystä ZenFone 5Z -puhelimesta. Siinä on 6,2 tuuman Full HD+ -kosketusnäyttö, Qualcommin Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri ja kuusi gigatavua RAM-käyttömuistia.

Tulevasta pelipuhelimesta ei vielä ole verkkoon kantautunut huhuja eikä sen julkistusajankohdasta ole tietoa. Toistaiseksi tiedetään ainoastaan, että Asuksen pelipuhelin on tulossa.

Pomo paljasti: myös Asukselta tulossa pelipuhelin
Lähde: Mobiili.fi