Jun 302016
 
Älykellolta näyttävä Polar A360 -"fitnessmittari" mittaa sykkeen suoraan ranteesta.

Älykellolta näyttävä Polar A360 -”fitnessmittari” mittaa sykkeen suoraan ranteesta.

Sykemittareista laajemmin aktiivisuuden ja hyvinvoinnin seurantaan laajentunut suomalainen, Oulun kupeessa Kempeleessä pääkonttoriaan pitävä Polar Electro laajentaa nyt maantieteellisesti: se on avaamassa toimipisteen myös Tampereella syksyllä 2016.

Polarin uusi tuotekehitykseen keskittyvä yksikkö tulee työllistämään Tampereella arviolta parikymmentä ohjelmistokehityksen ammattilaista. Erityisesti Polar on kiinnostunut testiautomaatio- sekä verkko- ja mobiilikehittäjistä. Rekrytointien uuteen toimipisteeseen kerrotaan alkavan välittömästi.

“Tampere on kansainvälisen tason osaamiskeskittymä. Uskomme, että Tampereella on jopa täsmäosaamista kasvaviin tarpeisiimme.  Tämä on hieno tilaisuus sekä Polarille että Tampereelle jatkaa Suomen mittakaavassa ainutlaatuista globaalia menestystarinaa”, sanoo Ismo Savikoski, Vice President, Product & Services.

Polar auttaa omalta pieneltä osaltaan Tampereella, jonne aiemmin Nokian ja myös Microsoftin irtisanomisia on osunut. Viimeisimmällä Microsoft Mobilen potkukierroksella ilmoitettiin Tampereen toiminnan täydestä lopetuksesta.

Sykemittarien pioneerina tunnetuksi tullut Polar on viime vuosina laajentanut valikoimaansa muun mussa Polar Loop -aktiivisuusrannekkeillaan sekä sykkeen ranteesta mittaavalla Polar A360:lla. Sovelluksena tarjolla on Polar Flow -palvelu, jossa voi seurata aktiivisuuttaan, harjoitteluaan ja untaan. Lisäksi vastikään uudistettu Polar Beat -treenisovellus tuo Polarin harjoitteluominaisuudet iOS:lle ja Androidille.

Polar laajentaa Tampereelle – parikymmentä uutta työpaikkaa
Lähde: Mobiili.fi