Dec 212008
 

Kolme yötä jouluun on, ja mieli hiukan levoton. Paljon on valmisteltavaa vuoden tärkeimpään juhlaan. Toivottavasti mitään tärkeää ei unohdu. Osa joulukorteista on vielä lähettämättä. Rakastan perinteisiä postitse lähetettäviä joulukortteja. Valitsen aina tarkkaan sellaisen kortin, joka mielestäni sopii vastaanottajalleen. Kuvitan ja tekstitän kortin huolellisesti ajatellen tärkeää ja läheistä korttini saajaa. Suosin tietysti kortteja, joissa on jotakin pinkkiä, hih.

Lähetän myös muutamia sähköisiä joulukortteja niille, joiden osoitetta minulla ei ole tai joiden kanssa olen yhteydessä pääasiassa sähköpostitse. Persoonallinen sähköinen pinkki joulukortti syntyy helposti omasta kuvasta tai nettikuvasta, jonka voi lähettää yhdessä lämminhenkisen tai humoristisen tervehdyksen kanssa meilitse ystävälleen.

Jos olet Matti tai Maija Myöhäinen, ehdit vielä aattonakin lähettää ystävillesi pinkit joulukortit. Esimerkiksi HS.fi tarjoaa monipuolisen E-kortti-valikoiman, jonka joukosta löytyy myös muutama pinkki joulukortti. Itsetehdyn kortin vaikutelman saat lähettämällä ystävällesi joulukortin digicamera.netin valikoimista, joista löytyy hiukan vaaleanpunaisiakin sävyjä.

Minäpä rupeankin lähettelemään joulukortteja… Kivaa!