Sep 222017
 
Nokia 8 kiillotettuna sinisenä.

Nokia 8 kiillotettuna sinisenä.

Nokia 8:sta on tiedetty olevan tulossa myös 6 gigatavun RAM- ja 128 gigatavun tallennusmuistilla varustettu parempi versio.

Nyt tämän version tulevasta myyntiintulosta on kerrottu jo Saksassa. Puhelin saapuu siellä myyntiin 20. lokakuuta alkaen 669 euron hintaan. Odotetusti ainoa värivaihtoehto suuremmilla muisteilla on kiiltäväpintainen kiillotettu sininen. Asiasta kertoo Twitterissä WinFuture.de-sivuston Roland Quandt.

Jo Nokia 8:n julkistuksen yhteydessä reilu kuukausi sitten Nokia-puhelinten verkkosivuilta paljastui jo vahingossa tieto, jonka mukaan puhelin olisi tulossa muun muassa Suomessa markkinoille kiillotettu sininen -värissä suuremmin 6 ja 128 gigatavun muistein. Toistaiseksi myytävissä mattapintaisisssa teräs- ja sinisessä värissä RAM-muistia on 4 ja tallennusmuistia 64 gigatavua.

Nokia 8:n perusversion hinta Saksassa on samat 579 euroa kuin Suomessakin. Tällä perusteella kiillotetun sinisen, suuremmilla muisteilla varustetun Nokia 8:n hinnaksi voi odottaa 669 euroa myös Suomessa.

HMD Global on kertonut aikovansa tuoda kiillotetun sinisen ja kuparin värin Nokia 8:sta myyntiin Suomessa vuoden viimeisen neljänneksen aikana. Mahdollisesti myyntiintulo tapahtuu Saksan tietojen perusteella siis 20. lokakuuta tai jo aiemmin täälläkin.

Parempi Nokia 8 tulossa kiillotettuna sinisenä 669 euron hintaan
Lähde: Mobiili.fi