May 072013
 

Grillaaminen on monelle kesän suosikkiharrastus. Grillin hankinta on helppoa, jos tietää millaisen grillin haluaa. Paras grilli juuri sinun perheellesi voi löytyä myös grillien vertailu -sivustoilta.

Millainen on paras grilli? Vaihtoehdot ovat esimerkiksi kaasugrilli, sähkögrilli ja hiiligrilli.

Edullinen hiiligrilli sopii grillaajalle, jolle on mieluista hidas grillaus tai kypsentäminen. Perinteinen hiiligrilli mahdollistaa hitaan grillauksen, mutta jotkut hiiligrillit ovat myös nopeasti käyttövalmiita. Hiiligrilliä voit käyttää ympäri vuoden.

Laadukas sähkögrilli on tehokas. Sähkögrilli parvekkeelle on monen toive. Monissa taloyhtiöissä grillin käyttö parvekkeella on luvallista, jos kyseessä on turvallinen sähkögrilli. Vain avotulen tekeminen parvekkeella on kielletty. Joidenkin taloyhtiöiden järjestyssäännöt kieltävät grillaamisen. Grillaus sähkögrillillä on turvallista ja helppoa.

Kaasugrilli sopii myös parvekkeelle, jos taloyhtiön järjestyssäännöt sallivat grillin käytön. Kaasugrillit ovat suosittuja. Kaasugrillissä on nestekaasulla toimiva hajuton poltin. Grillin lämpötilan voi säätää tarkasti ja nopeasti.

On pitkälti makuasia, millainen on paras grilli. Grillaajat arvostavat eri asioita. Grillien ominaisuudet,  kuten grillin kuumennusaika, grillausnopeus, paistotulos, grillin koko, puhdistaminen, helppous, turvallisuus jne. vaikuttavat ostopäätökseen. Parhaat grillit ovat käyttäjänsä tarpeita vastaavia.

Yhteishyvän grillin ostajan opas antaa hyvät neuvot ja ohjeet grillaajalle. Sivustolta löytyy grillien vertailu, ominaisuudet, kaasupullon vaihto ja valinta jne.

Grillien hintavertailu löytyy esim. sivustolta vertaa.fi/grillit