Jul 062018
 

Väitetty Honor Note 10.

Huawei esitteli aiemmin tänä vuonna Honor 10 -puhelimen. Uutuudesta saattaa tulla markkinoille versio nimeltä Honor Note 10, joka on väitetysti Weibossa julkaistussa vuotokuvassa.

Vuotokuvan perusteella Honor Note 10:ssä materiaaleina olisi käytetty lasia ja todennäköisesti alumiinia. Puhelimen väitetty koodinimi Ravel näkyy takakuoressa. Ulkoisesti Honor Note 10 muistuttaisi enemmän viime vuonna esiteltyä Huawei Mate 10 Pro -älypuhelinta kuin Honor 10:ntä.

Honor Note 10:n etupuolta kuvissa ei näy, joten jää arvailujen varaan, onko laitteessa mahdollisesti lovinäyttö vai ei. Puhelimen takapuolella on kuitenkin kaksoiskamera, LED-kuvausvalo ja sormenjälkilukija. Kuvasta paljastuu myös USB-C-liitin, mutta 3,5 millimetrin kuulokeliitäntää ei ainakaan puhelimen alalaidassa ole.

Eilen verkkoon ilmaantuneet väitetyt kuvat ja tiedot Honor Note 10:stä ovat paljastuneet valheellisiksi. Toistaiseksi ei vielä tiedetä Honor Note 10:n teknisiä tietoja eikä julkistusajankohtaa. Niin kuin kaikkiin muihinkin huhuihin ja vuotokuviin, kannattaa näihinkin vuotokuviin suhtautua varauksella. Vuotokuvat eroavat toisistaan kameran, kuvausvalon ja sormenjälkilukijan osalta hieman, joten kyseessä voi olla Honor Note 10:n eri prototyyppiversioita.

Onko tässä Honor Note 10? Älypuhelin jättinäytöllä tulossa
Lähde: Mobiili.fi